Well Being Massages

TuiNa masseur

Na een heel mooi en intensief jaar bij Bo-Yi ben ik officieel TuiNa masseur. Een jaar waarin ik de basis van de Chinese geneeskunde, de principes als Qi, Yin-Yang, de Vijf-elementenleer, de orgaansystemen en de meridianen heb geleerd. Het praktijkgedeelte wat erop is gericht om de vaardigheden van de TuiNa technieken te verwerven, en de belangrijkste acupunctuurpunten te lokaliseren. Een anamnese af te kunnen nemen aan de hand van de basis pols- en tongdiagnostiek, en diverse differentiatie methoden. En daarop toegepast een TuiNa massage te geven.

De Chinese geneeskunde is zeer veelzijdig en ontzettend interessant en boeiend. Je kan er heel veel mee bereiken op gezondheidsgebied. Preventief, maar ook bestaande klachten kunnen met TuiNa massage goed worden aangepakt. Uitgeleerd ben ik nog lang niet, in september start ik met mijn tweede jaar. Verdieping in de Chinese geneeskunde, en ik wil mij dan specialiseren in de acupunctuur.

Massages

Dit jaar heeft mij heel veel gebracht, en me verrijkt in mijn kennis en kunde. Mijn massages zijn steeds meer gericht op klachtenbehandeling zoals nek- schouder klachten, hoofdpijn, stress of burnout. Als ik iets hierin voor jou zou kunnen betekenen, of als je meer informatie hierover wilt laat het me dan weten. We kunnen dan samen een behandelplan opstellen voor jou specifieke klachten.

TuiNa Massage