Well Being Massages

Bedrijfsmassage

Een bedrijfsmassage op het werk. Gezonde en gemotiveerde werknemers in grote mate het succes van de organisatie beïnvloeden? Mark Zuckerberg van Facebook heeft dit gegeven heel goed begrepen. Samen met zijn medewerkers heeft hij een mega imperium opgebouwd, mede dankzij de goede arbeidsvoorwaarden. Facebook is al meerdere malen uitgeroepen tot ‘s werelds beste werkgever!

Wist je dit over een massage op het werk?

Steeds meer worden maatregelen genomen om de gezondheid, motivatie en productiviteit van werknemers te bevorderen en te waarborgen. Maar het is vaak lastig om een goede keuze te maken uit de vele mogelijkheden van verzuimpreventie. Ik geloof niet in een standaard oplossing of behandelvorm.

Er zijn vele vormen van klachten of wensen per werknemer, wat heeft iemand nodig? Als men die vraag stelt, toont men betrokkenheid van de werkgever naar zijn medewerkers. Hoe fijn is dat? Te werken voor een bedrijf waar men interesse heeft in jou als persoon en waar men wil investeren in jouw welzijn en gezondheid. Werkgevers creëren hiermee betrokken medewerkers!

Stoelmassage is één van de vele mogelijkheden, vaak wordt hierop positief gereageerd. De masseur bouwt een band met zijn/haar klanten op als er op regelmatige basis contact is.

Er wordt een vertrouwensband opgebouwd, de masseur kan bijsturen als een intensievere behandeling nodig is. Masseurs kunnen eerder aan de rem trekken wanneer er bijvoorbeeld mogelijk RSI klachten ontstaan. Bedrijfsmassage is tevens een prima ondersteuning bij re-integratie. Werkgever en werknemer moeten zich samen inspannen om een terugkeer naar de werkplek mogelijk te maken.

Wil jij als werkgever goed zorgen voor je medewerkers? Dan is bedrijfsmassage misschien wel iets voor jouw organisatie. Ervaar zelf hoe het is om een gemasseerd te worden. Geheel vrijblijvend kom ik een keer langs om een massage te demonstreren. Of om vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.