Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage

Vitale en gezonde medewerker, dat is wat elk bedrijf graag wil hebben. Het voorkomen van een zieke medewerker is in ieder geval belangrijk.Een zieke medewerker kost namelijk geld en kan ervoor zorgen dat het bedrijf minder goed functioneert. Het is daarom van belang dat medewerkers lekker in hun vel zitten en dat ze met frisse energie aan het werk gaan. Een bedrijfsmassage in de vorm van een stoelmassage geeft hierbij uitkomst. Laat elke medewerker met regelmaat ongeveer 15 minuten masseren en je zult merken dat de werkintensiteit wordt verhoogd. Wij verzorgen bedrijfsmassages in Nijmegen en de gehele regio Gelderland.

Well being massages - bedrijfsmassage - stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Een kortdurende ontspannende massage die uitgevoerd wordt op een speciale ergonomische stoel. Tijdens de massage worden alle noodzakelijke ‘werk’ drukpunten van het lichaam behandeld. Schouders, nek, hoofd, rug, armen en handen krijgen een behandeling. Het bovenlichaam, wat vaak stil zit, wordt onderhanden genomen. Het is een kortdurende massage waarbij gericht gewerkt wordt aan preventie en ontspanning.

Een bedrijfsmassage in Nijmegen en Gelderland

Stoelmassages op locatie winnen aan populariteit. Veel werkgevers ervaren dat het geven van een massage aan medewerkers helpt. De energie van de medewerker stijgt en de productiviteit neemt toe. Well-Being massagepraktijk en acupunctuur geeft bedrijfsmassages in heel Gelderland. Met de eenvoudig verplaatsbare ergonomische stoel kan er op iedere locatie worden gemasseerd. Deze vorm van masseren is erg laagdrempelig omdat de kleding altijd aan blijft. Voor veel mensen is dit daarom prettiger dan een echte ontspanningsmassage. Tijdens de behandeling worden de echte werkpunten van het lichaam onderhanden genomen en wordt het lichaam terug in balans gebracht. Het lichaam wordt weer soepel en de energiedoorstroming in het lichaam wordt bevorderd.

Kosten stoelmassage op het werk

Het is zonder het bedrijf en de medewerkers te kennen moeilijk aan te geven wat de kosten zijn voor periodieke stoelmassages. Veel factoren bepalen namelijk de abonnementsprijs:

  • Hoeveel uur per dag?
  • Hoe vaak?
  • Het aantal medewerkers?
  • De locatie?

Daarom is het het beste om contact op te nemen, dan kan er een gerichte prijsopgave worden gegeven voor jouw toekomstige bedrijfsstoelmassage!

Over Well-Being Massagetherapie & Acupunctuur

Stoelmassages of interne bedrijfsmassages zijn ontzettend populair. Sinds 2015 verzorgt Well-Being massagepraktijk en acupunctuur deze in Gelderland bij verschillende bedrijven. Naast deze stoelmassages kunnen mensen in de Nijmeegse praktijk ook voor behandelingen terecht.