Bedrijfsstoelmassage

Bedrijfsmassage

Vitale en gezonde medewerkers, dat is wat elk bedrijf graag ziet. Het is in ieder geval belangrijk om te zorgen dat een medewerker niet ziek wordt. Een zieke medewerker kost namelijk geld en kan ervoor zorgen dat het bedrijf minder goed functioneert. Als werkgever kun je ervoor zorgen dat je medewerkers lekker in hun vel zitten en dat ze met frisse energie aan het werk gaan. Dat kan een bedrijfsmassage in de vorm van een stoelmassage voor ze betekenen. Laat elke medewerker met regelmaat ongeveer 15 minuten masseren en je zult merken dat de werkintensiteit wordt verhoogd. Wij verzorgen bedrijfsmassages in Nijmegen en de hele regio Gelderland.

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een kortdurende, ontspannende massage die uitgevoerd wordt op een speciale ergonomische stoel. Tijdens de massage worden alle noodzakelijke ‘werk’-drukpunten van het lichaam behandeld: schouders, nek, hoofd, rug, armen en handen. Het bovenlichaam, wat vaak stil zit, wordt onderhanden genomen. Het is een kortdurende massage waarbij gericht gewerkt wordt aan preventie en ontspanning.

Bedrijfs massage in Nijmegen en omgeving

Stoelmassages op locatie winnen aan populariteit. Veel werkgevers ervaren dat het geven van een massage aan medewerkers helpt. De energie van de medewerker stijgt en de productiviteit neemt toe. Well-being massagetherapie & acupunctuur geeft bedrijfsmassages in heel Gelderland. Met de makkelijk verplaatsbare ergonomische stoel kan er op iedere locatie worden gemasseerd. Deze vorm van masseren is erg laagdrempelig omdat de kleding altijd aan blijft. Voor veel mensen is dit daarom prettiger dan een echte ontspanningsmassage. Tijdens de behandeling komt het lichaam weer in balans. Het wordt weer soepel en de energiedoorstroming verbetert.

Kosten stoelmassage op het werk

Zonder het bedrijf en de medewerkers te kennen is het moeilijk aan te geven wat de kosten zijn voor periodieke stoelmassages. Veel factoren bepalen namelijk de abonnementsprijs:

Hoeveel uur per dag?

Hoe vaak?

Hoeveel medewerkers?

Wat is de locatie?

Daarom is het nodig om contact op te nemen, zodat ik een gerichte prijsopgave kan doen voor jouw toekomstige bedrijfsstoelmassage!