Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Je hebt een drukke tijd gehad of je zit er misschien nog middenin. Wat is er dan lekkerder om even helemaal tot rust te komen? Een ontspanningsmassage brengt je de rust en geeft de energie om verder te gaan. In de mooie, moderne massagepraktijk aan de St. Annastraat in Nijmegen krijg je de massage. Je zult ervaren dat je hierna fitter en met hernieuwde energie weggaat en natuurlijk terugkomt!

Ontspanningsmassage - Well Being Massages

Massagepraktijk in Nijmegen

Je zoekt een masseur dicht bij huis. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk vanuit mijn praktijk aan de St. Annastraat en bedien de gehele regio Nijmegen en omstreken. Well-Being massagetherapie en acupunctuur levert kwaliteit en is dan ook een erkende masseur. De klassieke ontspanningsmassage is echt een moment van rust. Hierdoor voel je extra goed waar eventuele pijn en spanningen zitten in het lichaam.

Wat is een ontspanningsmassage?

De klassieke ontspanningsmassage is echt een moment van rust. Hierdoor voel je extra goed waar eventuele pijn en spanningen zitten in het lichaam voordat je ze loslaat. Wellicht heb je ergens een pijntje of zit je niet lekker in je vel? Heb je nergens last van maar wil je je lichaam even tot rust brengen? Dan kneden we de spieren en behandelen we de drukpunten. Wij maken jouw spieren en al het bindweefsel los. Bij de ontspanningsmassage richten we ons vooral op de schouders, de nek en de rug. Je zult merken de behandeling iets met je lichaam doet.

Advies over lichamelijke klachten

Een pijntje of slecht gevoel. Je loopt er al een tijd mee rond maar geeft er niet aan toe. Helaas horen we dit vaak. In onze westerse maatschappij gaan we maar door en door. We nemen geen rust en leven van dag tot dag. We geven veel geld uit aan spullen maar niet aan ons lichaam. Terwijl dit de beste investering is die je kunt doen, je eigen lichaam. Je lichaam moet nog langer meegaan, toch? Kwaliteit van leven is toch ook belangrijk? Kom daarom langs of neem contact op. We bekijken samen hoe we jouw klachten kunnen verhelpen. Vaak zitten bepaalde punten vast, wat klachten veroorzaakt. Samen bekijken we wat er nodig is en maken we een behandeltraject dat voor jou het beste uitkomt.

Kosten ontspanningsmassage behandeling

Je kunt kiezen voor een ontspanningsmassage van 30 of 60 minuten. Een massage van 30 minuten kost €30,00; een uur massage kost €57,50. De massage zorgt er in ieder geval voor dat je met een ontspannen gevoel weg gaat en dat je spieren relaxen.

Over Well-being massagetherapie & acupunctuur

Sinds 2015 is Well-being massagetherapie & acupunctuur actief in de regio Nijmegen. In de praktijk zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals TuiNa massagetherapie, acupunctuur, cuppingmassage en bedrijfsmassage. Zie hiervoor onze behandelingenpagina.https://www.well-beingmassages.nl/behandelingen/