TuiNa massagetherapie

TuiNa massage therapie 

Je hebt er misschien al over gehoord en zelfs al iets over gelezen, want het wordt steeds populairder: TuiNa massage Arnhem, wat je uitspreekt als twiena. Het is een vorm van (ontspannings)massage die op basis van preventie en genezing werkt. TuiNa massage therapie komt voort uit de Chinese geneeskunde en bestaat al meer dan tweeduizend jaar. Het is dus een vorm van massage die al jarenlang bestaat en nog steeds wordt toegepast. Je mag er dan ook vanuit gaan dat het een vorm van massage is die nog steeds aantrekkelijk gevonden wordt door de mensen die er gebruik van maken.

Tuina Massage Arnhem

Wat is een TuiNa behandeling?

TuiNa massage is een medische of therapeutische massage techniek met een diepe werking. Het verschil met andere behandelingen is dat er meer gewerkt wordt met ronddraaiende bewegingen tijdens het drukken. Op deze manier kunnen verkleefde spieren worden losgemaakt. TuiNa massage therapie is erg goed voor de juiste balans in je lichaam en heeft een preventief karakter. Een behandeling met TuiNa massage zorgt voor positieve effecten op het zenuwstelsel en het afweersysteem. De energiebanen of meridianen in je lichaam worden gestimuleerd; dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en betere ontspanning in de pezen. Door je regelmatig op deze manier te laten masseren zorg je ervoor dat het lichaam ontspant. Je lichaam wordt vitaler en gezonder door deze dieper werkende behandeling. Dit is dan ook alles waar jij naar op zoek bent. Vooral wanneer je te maken hebt met veel stress, bijvoorbeeld door werk of andere gebeurtenissen in je leven is dit een zeer aantrekkelijke behandeling. Mocht je interesse hebben gekregen in de TuiNa massage Arnhem is het aangeraden om hier eens iets mee te gaan doen.

Wat houdt TuiNa massagetherapie in?

Alle vezels, spieren en organen in je lichaam zijn met elkaar verbonden. Jouw bloed is de centrale bron voor het functioneren van alle onderdelen. Het bloed geeft je lichaam de voedingsstoffen om in evenwicht te blijven, zorgt als het ware voor je Yin en Yang. Als er ergens een knelpunt ontstaat, voel je jezelf niet lekker. Dit kan komen door stress, pijn of koorts. Met een TuiNa massage Arnhem worden deze blokkades zeer geconcentreerd en met de juiste innerlijke kracht van de masseur behandeld. De blokkades in de meridianen worden opgeheven zodat de circulatie in het lichaam herstelt. De balans in het lichaam terugbrengen, dat is de kracht van TuiNa massage therapie. Met een TuiNa behandeling kunnen ziektes en klachten worden voorkomen én genezen. Dit is dan ook de reden waarom het door veel mensen nog steeds zo aantrekkelijk wordt gevonden. De TuiNa massage Arnhem is dan ook iets wat jou veel te bieden heeft.

Voordelen van TuiNa massage

We zetten de voordelen van TuiNa massage voor je gemak even op een rij:

  • Verminderen van pijn op bepaalde punten in het lichaam
  • Losmaken van verkleefde spieren
  • Stimuleren van het zenuwstelsel
  • Opheffen van blokkades en op gang brengen van de bloedcirculatie
  • Wegnemen van pijnklachten
  • Herstellen van schade aan organen
  • Verminderen van gewrichtsklachten

Vaak nemen we in Nederland een griepprik als het koud wordt. Je kunt in plaats daarvan ook regelmatig een TuiNa massage nemen. Door de goede preventieve werking verbetert de conditie van je lichaam en krijgen kwaaltjes geen kans. Het is dan ook een alternatieve manier van genezing en preventie die er voor kan zorgen dat dit soort prikken niet meer nodig zijn. Mocht je interesse hebben in de TuiNa massage Arnhem is het aangeraden om hier iets mee te gaan doen.

Kosten behandeling

Een TuiNa behandeling doe je niet eenmalig maar met regelmaat. Je moet ervoor zorgen dat het lichaam in de juiste balans blijft. De prijs voor behandeling is €60,00 voor een uur.

Over Well-Being massagetherapie & acupunctuur

Sinds 2015 is Well-being massagetherapie & acupunctuur actief in Arnhem en omstreken. Eigenaresse Susi Klaassen is gecertificeerd behandelaar. Haar opleiding heeft ze genoten bij Bo Yi Academie voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Zoetermeer. https://www.bo-yi.nl/ Verschillende behandelingen zijn mogelijk.