Tarieven

90 minuten massage/acupunctuur/cupping of een combinatie €82,50

60 minuten massage/acupunctuur/cupping of een combinatie €57,50

30 minuten massage/acupunctuur/cupping €30,00

Prijzen aan huis/op willekeurige locatie (regio Gelderland)

90 minuten massage massage/acupunctuur of een combinatie €100,00*

60 minuten massage massage/acupunctuur of een combinatie €70,00*

*behandelingen op locatie zijn incl. reistijd en -kosten. Massagetafel, handdoeken en muziek worden verzorgd.

Behandeltraject

Heb je een specifieke klacht dan is een behandeltraject een goede optie. Tijdens een behandeltraject wordt niet alleen de klacht behandeld. Door met elkaar in gesprek te gaan  komen we te weten wat de oorzaak of oorzaken van de klacht(en) kunnen zijn. Door het stellen van een diagnose kan er een behandelplan worden opgesteld. Massage therapie, acupunctuur, cupping  of een combinatie kan ingezet worden om de klacht(en) te verhelpen. Gedurende het traject wordt je je steeds meer bewust van de aard van de klacht en waarom het in stand gehouden wordt of werd. 

Kosten Behandeltraject

6 x 60 minuten behandeling €287,50 (je betaalt 5 behandelingen ipv 6)

6 x 30 minuten behandeling €150,00 (je betaald 5 behandelingen ipv 6)

Massage abonnement

Massage is goed voor je gezondheid! Wanneer je regelmatig een behandeling ondergaat, werkt dit preventief op stressklachten, pijnlijke spieren, slapeloosheid en zal het je helpen om te ontspannen. Het geeft je energie! In de traditie van de Chinese Geneeskunde is het gebruikelijk dat je naar een behandelaar gaat om gezond en fit te blijven. Behandelingen zoals Tuina massage, acupunctuur, cupping of een ontspanningsmassage is een zeer effectieve methode voor ziektepreventie. Daarnaast kunnen deze behandeling doeltreffend worden ingezet bij chronische klachten. Op regelmatige basis behandelingen te ondergaan zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komt.

Kosten Abonnement

Abonnementen zijn in in te vullen naar jouw wensen, wil je 1x per maand of 2x per maand een behandeling? Of toch liever 1x per 2 maanden? Aan de hand van jouw wensen wordt de prijs bepaald.

Kosten stoelmassage op het werk

Het is zonder het bedrijf en de medewerkers te kennen moeilijk aan te geven wat de kosten zijn voor periodieke stoelmassages. Veel factoren bepalen namelijk de abonnementsprijs:

  • Hoeveel uur per dag?
  • Hoe vaak?
  • Het aantal medewerkers?
  • De locatie?

Daarom is het het beste om contact op te nemen, dan kan er een gerichte prijsopgave worden gegeven voor jouw toekomstige bedrijfsstoelmassage!