Tarieven

Behandelingen in de praktijk

90 minuten massage/acupunctuur/cupping of een combinatie €82,50

60 minuten massage/acupunctuur/cupping of een combinatie €57,50

30 minuten massage/acupunctuur/cupping €30,00

Behandelingen op locatie (regio Gelderland)

90 minuten massage/acupunctuur of een combinatie €100,00*

60 minuten massage/acupunctuur of een combinatie €70,00*

*behandelingen op locatie zijn incl. reistijd en -kosten.

De kosten van mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVTCG Zhong en de koepelorganisatie KAB. Hiermee voldoe aan alle eisen die zijn gesteld door de Nederlandse zorgverzekeraars.

Controleer zelf van tevoren of je zorgverzekeraar de behandelingen vergoed.

Behandeltraject

Heb je een specifieke klacht, dan is een behandeltraject een goede optie. Tijdens een behandeltraject behandel ik niet alleen de klacht. Door met elkaar in gesprek te gaan komen we te weten wat de oorzaak of oorzaken van de klacht(en) kunnen zijn. Door aan het begin een diagnose te stellen kan ik een behandelplan opstellen. Massagetherapie, acupunctuur, cupping of een combinatie kan ingezet worden om de klacht(en) te verhelpen. In de loop van het traject word je je steeds meer bewust van de aard van de klacht en waarom die in stand gehouden wordt of werd.

Kosten Behandeltraject

6 x 60 minuten behandeling €287,50 (je betaalt 5 behandelingen ipv 6)

Massage abonnement

Massage is goed voor je gezondheid! Wanneer je regelmatig een behandeling ondergaat, werkt dit preventief op stressklachten, pijnlijke spieren, slapeloosheid en zal het je helpen om te ontspannen. Het geeft je energie! In de traditie van de Chinese Geneeskunde is het gebruikelijk dat je naar een behandelaar gaat om gezond en fit te blijven. Behandelingen zoals TuiNa massage, acupunctuur, cupping of een ontspanningsmassage zijn zeer effectief voor ziektepreventie. Daarnaast kunnen deze behandelingen doelgericht worden ingezet bij chronische klachten. Wanneer je op regelmatige basis behandelingen ondergaat komen lichaam en geest weer in balans

Kosten Abonnement

Abonnementen zijn in in te vullen naar jouw wensen. Wil je 1x per maand of 2x per maand een behandeling? Of toch liever 1x per 2 maanden? Aan de hand van jouw wensen wordt de prijs bepaald.

Stoelmassage op het werk

Het is zonder het bedrijf en de medewerkers te kennen moeilijk aan te geven wat de kosten zijn voor periodieke stoelmassages. Veel factoren bepalen namelijk de abonnementsprijs:

  • Hoeveel uur per dag?
  • Hoe vaak?
  • Hoeveel medewerkers?
  • Welke locatie?

Daarom is het goed om eerst contact op te nemen, dan kan er een gerichte prijsopgave worden gegeven voor jouw toekomstige bedrijfsstoelmassage!