Well Being Massages

Recensies

Vul uw recensie hier in.

Dacht vul hier ook recensie in want dat verdient ze wat een heerlijk massage altijd ik ben groot 1 groot blok beton en toch krijgt ze me los topper ik ben er weer snel bij tot over paar weken(om de 4 weken) als er mensen twijfelen ik zeg niet twijfelen maar gaan deze vrouw is een topper krijgt je goed los en ze is verder heerlijk spontaan dus al om al super blij met jou ik blijf bij je komen thanxs voor alles gr Gerrit
Gerrit
In september 2017 de eerste massage gehad als kado voor mijn verjaardag. Het was heerlijk! Nu kom ik elke 6 weken en steeds weer heerlijk ontspannen als ik van de bank kom. Meestal ontspanning maar ook cupping is erg fijn om een keer te doen. Daarnaast is Susi zeer kundig en geïnteresseerd. Voor onze dochter nu ook geboekt . Tot snel Suzi !!
Marion
Ik kom al lang bij susi en ik raad haar bij iedereen aan ik ga iedere 3 weken elke keer maar weer en elke keer is het direct voelbaar dat ik geweest ben ze doet iedere keer Mn schouders en rug en iedere keer ga ik met een zen gevoel en een glimlach naar huis en kan niet wachten op de volgende keer het is echt genieten tot snel susi
Marco
Gisteren voor de eerste keer bij Susi geweest en dat is mij heel erg goed bevallen. Zij heeft op dit moment een leuke actie voor mensen die voor de eerste keer komen, en dat wist ik niet. Zij kan erg goed masseren en zonder dat ik iets had aangegeven heeft zij een aantal pijnlijke punten in mijn rug gevonden. Naast het feit dat ze heerlijk masseert, voelt zij ook erg goed aan of je tijdens de massage wil praten of dat je gewoon stil wil genieten. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goed adres, want er is veel kaf onder het koren. Bij Susi heb ik in ieder geval een nieuwe afspraak gemaakt dus dat ik erg tevreden ben, spreekt voor zich.
Gert
Ik dacht, ik geef je even feedback over je massage van afgelopen maandag (half 6). Ik heb nog nooit zoveel efeect gehad van 1 enkele behandeling! De harde plaat tussen mn schouders is gewoon weg!! :) Heel erg bedankt! Dus, ga zo door ;) Groetjes Irma
Irma
Susi zorgt ervoor dat je je echt kunt relaxen. Ze heeft kennis van zaken, en zorgt ervoor dat je weer helemaal zen bent als je van de tafel komt. Wat een heerlijkheid!
Helma
Super masseuse. Wij hebben haar op locatie gehad in een suite. Echt een aanrader! Flexibel, makkelijk in de omgang en lekker spontaan!
Lindsey
Heerlijke handen en een geweldige dame!
Martijn
Wauw, ik heb genoten van de massage van Susi. Echt genieten. Ik ga zeker vaker een afspraak met haar maken.
Marijke
Susi is een echte vakvrouw die weet wat ze doet. Ze past de massage aan naar jouw persoonlijke wensen en heeft verstand van de verschillende technieken. Echt een aanrader!
Rozanne